• Producători MIDLAND ALAN
  • Cod produs: RPR 2110
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 136,28 Lei

   (TVA inclus)


  Antena Statie Radio Auto CB, Midland Alan S9 Fara Cablu.

  Antena Alan S9, Cod T638.18 este destinată montării pe bază magnetică 120/DV sau 140/DV. Sistemul fluture îi asigură o manevrabilitate sporită.

  Performante

  Performante

  Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 300 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

  Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

  Distanta de comunicare

  Distanta de comunicare

  Lungime

  Lungime antena

  Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
  La aceasta antena si posibilitatea de a o rabata/apleca din fluturele cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. Inafara de aceste situatii nu se recomanda o aplecare unghi mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta serios performantele antenei.

  Unghi reglabil

  Unghi reglabil

  Pachet

  Pachet

  Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, surub cu fluture,, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati pe o baza magnetica sau o montura tip fluture(care nu sunt incluse in pachet), sa o conectati la o statie radio CB, si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.
  Identificare Produs
  Banda De LucruCB ( HF )
  Culoare Produs (Spic)Negru
  Garantie6 Luni
  Caracteristici Generale
  Diametru Gaura (mm)12,5 mm
  Dimensiuni ( L x H x A )157 x 10 x 3 cm
  Frecventa de Lucru25 - 30 MHz
  Greutate400 g
  Impedanta50 Ohmi
  Lungime155 cm
  MaterialOtel Inoxidabil
  Numar Canale200
  PolarizareVerticala
  Putere Maxima Aplicata300W
  RadiatieOmnidirectionala
  S.W.R. Minim In Centrul BenziiMai Mic de 1,2
  Tip Antena1/ 4 λ
  Tip ConectorDV
  Pachetul Contine
  Antena Statie RadioDA
  Surub Cu Fluture SC 27DA

  Spune-ţi opinia

  Produse asemănătoare

  Etichete: Statii Radio Antene CB, Statii Auto CB, Antene Statii CB, Accesorii Statii, Antene Midland, Antena, 155 cm, 1550 mm, 300 W, Tip Conector DV, Conector DV, Tip Mufa PL259, Mufa PL259, Surub Fluture, Surub Fluture SC 27, Surub SC 27,