Antena Statie Radio Auto CB, Midland Alan S9 + Magnet 120/DV.

Performante

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 300 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta de comunicare de pana la 15 km se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Lungime

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
La aceasta antena si posibilitatea de a o rabata/apleca din fluturele cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. Inafara de aceste situatii nu se recomanda o aplecare unghi mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta serios performantele antenei.

Unghi reglabil

Unghi reglabil

Pachet complet

Pachet complet

Aceasta antena este gata de montaj si utilizare avand in pachet tot ce tebuie: antena, baza magnetica cu suport cauciuc, cablu si mufa, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o asamblati, sa o conectati la o statie radio CB, sa o asezati pe masina si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.
Identificare Produs
Culoare Produs (Spic)Argintiu
Garantie6 Luni
Caracteristici Generale
Diametru Gaura (mm)12,5 mm
Dimensiuni ( L x H x A )157 x 10 x 3 cm; 13 x 13 x 9 cm
Frecventa de Lucru25 - 30 MHz
Greutate1.2 Kg
Impedanta50 Ohmi
Lungime155 cm
Lungime Antena101 - 170 cm
Lungime Cablu (m)3m
MaterialOtel Inoxidabil
Numar Canale200
Putere Maxima Aplicata300W
S.W.R. Minim In Centrul BenziiMai Mic de 1,2
Tip ConectorDV
Pachetul Contine
Antena Statie RadioDA
Baza Magnetica125 mm
Mufa PL259DA
Surub Cu Fluture SC 27DA

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Antena Statie Radio Auto CB, Midland Alan S9 + Magnet 120/DV

  • Producători MIDLAND ALAN
  • Cod produs: RPR 2109
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 185,21 Lei (TVA Inclus)


Produse asemănătoare

Etichete: Statii Radio Antene CB, Statii Auto CB, Antene Statii CB, Accesorii Statii, Antene Midland, Antena, 155 cm, 1550 mm, 160 cm, 1600 mm, 300 W, Tip Conector DV, Conector DV, Tip Mufa PL259, Mufa PL259, Surub Fluture, Surub Fluture SC 27, Surub SC 27,

Reper Auto Trans © 2021