Antena Statie Radio Auto CB, Midland ML145 Fara Cablu.

Cea mai stabilă antenă CB de la Midland. Poate fi montată cu prindere fixă, la care aveţi nevoie de cablu T301 sau cu bază magnetică 120/PL sau 140/PL.

Performante

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 300 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Lungime

Lungime-antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, surub, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati pe o baza magnetica sau o montura fixa(care nu sunt incluse in pachet), sa o conectati la o statie radio CB, si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Pachet

Pachet

Identificare Produs
Culoare Produs (Spic)Argintiu
Garantie6 Luni
Caracteristici Generale
Diametru Gaura (mm)16 mm
Dimensiuni ( L x H x A )165 x 10 x 4 cm
Frecventa de Lucru26 - 28 Mhz
Greutate550 g
Impedanta50 Ohmi
Lungime160 cm
MaterialOtel Inoxidabil
Numar Canale90
Putere Maxima Aplicata400W
S.W.R. Minim In Centrul BenziiMai Mic de 1,2
Tip ConectorPL259
Pachetul Contine
Antena Statie RadioDA

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Antena Statie Radio Auto CB, Midland ML145 Fara Cablu

  • Producători MIDLAND ALAN
  • Cod produs: RPR 2118
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 122,84 Lei (TVA Inclus)


Produse asemănătoare

Etichete: Statii Radio Antene CB, Statii Auto CB, Antene Statii CB, Accesorii Statii, Antene Midland, Antena, 160 cm, 1600 mm, 400 W, Tip Mufa PL259, Mufa PL259,

Reper Auto Trans © 2021