Antena Statie Radio Auto CB, Midland Picco 70C Fara Cablu.

Pentru a fi montată antena Midland Picco 70C are nevoie de baza magnetică 120/DV sau 140/DV. Este una dintre cele mai mici dimensiuni antene de la Midland.

Performante

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2, Putere maxima aplicata 100 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 9 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Lungime

Lungime  antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, surub + fluture, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati pe o baza magnetica (nu e inclusa), sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Pachet

Pachet

Unghi reglabil

Unghi reglabil

La aceasta antena si posibilitatea de a o rabata/apleca din fluturele cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. Inafara de aceste situatii nu se recomanda o aplecare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta serios performantele antenei.
Identificare Produs
Banda De LucruCB
Culoare Produs (Spic)Argintiu
Garantie6 Luni
Caracteristici Generale
Diametru Gaura (mm)10 mm
Dimensiuni ( L x H x A )72 x 10 x 3 cm
Frecventa de Lucru26 - 28 Mhz
Greutate200 g
Impedanta50 Ohmi
Lungime70 cm
MaterialOtel Inoxidabil
Putere Maxima Aplicata100W
S.W.R. Minim In Centrul BenziiMai Mic de 1,2
Tip ConectorDV
Pachetul Contine
Antena Statie RadioDA
Surub Cu Fluture SC 27DA

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Antena Statie Radio Auto CB, Midland Picco 70C Fara Cablu

  • Producători MIDLAND ALAN
  • Cod produs: RPR 2120
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 134,35 Lei (TVA Inclus)


Produse asemănătoare

Etichete: Statii Radio Antene CB, Statii Auto CB, Antene Statii CB, Accesorii Statii, Antene Midland, Antena, 70 cm, 700 mm, 100 W, Tip Conector DV, Conector DV, Tip Mufa PL259, Mufa PL259, Surub Fluture, Surub Fluture SC 27, Surub SC 27,

Reper Auto Trans © 2021