• Antena Statie Radio Auto CB, Midland Picco 70C + Midland 120/DV

  • Producători MIDLAND ALAN
  • Cod produs: RPR 2121
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 183,30 Lei  Antena Statie Radio Auto CB, Midland Picco 70C + Midland 120/DV.

  Performante

  Performante

  Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2, Putere maxima aplicata 100 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

  Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 9 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

  Distanta de comunicare

  Distanta de comunicare

  Lungime

  Lungime antena

  Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune. In acest caz 70 cm antena + 14 cm baza rezulta o antena de 94 cm.
  Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena,Surub cu fluture, baza magnetica, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

  Pachet complet

  pachet complet

  Baza magnetica

  baza magnetica

  Baza magnetica Midland 120/PL din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 3 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 125 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.
  La aceasta antena si posibilitatea de a o rabata/apleca din fluturele cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. Inafara de aceste situatii nNu se recomanda o aplecare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta serios performantele antenei.

  Unghi reglabil

  unghi reglabil

  Identificare Produs
  Banda De LucruCB
  Culoare Produs (Spic)Argintiu
  Garantie6 Luni
  Caracteristici Generale
  Diametru Gaura (mm)10 mm
  Dimensiuni ( L x H x A )72 x 10 x 4 cm ;13 x 13 x 9 cm
  Frecventa de Lucru26 - 28 Mhz
  Greutate1 Kg
  Impedanta50 Ohmi
  Lungime70 cm
  Lungime Antena51 - 100 cm
  Lungime Cablu (m)3m
  MaterialOtel Inoxidabil
  Putere Maxima Aplicata100W
  S.W.R. Minim In Centrul BenziiMai Mic de 1,2
  Tip ConectorDV
  Pachetul Contine
  Antena Statie RadioDA
  Baza Magnetica125 mm
  Cablu RG58 (m)3 m
  Mufa PL259DA
  Surub Cu Fluture SC 27DA

  Spune-ţi opinia

  Produse asemănătoare

  Etichete: Statii Radio Antene CB, Statii Auto CB, Antene Statii CB, Accesorii Statii, Antene Midland, Antena, 70 cm, 700 mm, 100 W, Tip Conector DV, Conector DV, Tip Mufa PL259, Mufa PL259, Surub Fluture, Surub Fluture SC 27, Surub SC 27, 3 m, Cablu 3 m, Cablu RG58 3m, Cablu RG58,