Antena Statie Radio Auto CB, Midland Picco 70C + Midland 120/DV.

Performante

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2, Putere maxima aplicata 100 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 9 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Lungime

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune. In acest caz 70 cm antena + 14 cm baza rezulta o antena de 94 cm.
Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena,Surub cu fluture, baza magnetica, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Pachet complet

pachet complet

Baza magnetica

baza magnetica

Baza magnetica Midland 120/PL din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 3 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 125 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.
La aceasta antena si posibilitatea de a o rabata/apleca din fluturele cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. Inafara de aceste situatii nNu se recomanda o aplecare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta serios performantele antenei.

Unghi reglabil

unghi reglabil

Identificare Produs
Banda De LucruCB
Culoare Produs (Spic)Argintiu
Garantie6 Luni
Caracteristici Generale
Diametru Gaura (mm)10 mm
Dimensiuni ( L x H x A )72 x 10 x 4 cm ;13 x 13 x 9 cm
Frecventa de Lucru26 - 28 Mhz
Greutate1 Kg
Impedanta50 Ohmi
Lungime70 cm
Lungime Antena51 - 100 cm
Lungime Cablu (m)3m
MaterialOtel Inoxidabil
Putere Maxima Aplicata100W
S.W.R. Minim In Centrul BenziiMai Mic de 1,2
Tip ConectorDV
Pachetul Contine
Antena Statie RadioDA
Baza Magnetica125 mm
Cablu RG58 (m)3 m
Mufa PL259DA
Surub Cu Fluture SC 27DA

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Antena Statie Radio Auto CB, Midland Picco 70C + Midland 120/DV

  • Producători MIDLAND ALAN
  • Cod produs: RPR 2121
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 183,30 Lei (TVA Inclus)


Produse asemănătoare

Etichete: Statii Radio Antene CB, Statii Auto CB, Antene Statii CB, Accesorii Statii, Antene Midland, Antena, 70 cm, 700 mm, 100 W, Tip Conector DV, Conector DV, Tip Mufa PL259, Mufa PL259, Surub Fluture, Surub Fluture SC 27, Surub SC 27, 3 m, Cablu 3 m, Cablu RG58 3m, Cablu RG58,

Reper Auto Trans © 2021