• 0
 • Cum platesc

  REPER V TRANS S.R.L. va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: 


  1. Plata cu OP (ordin de plata) / transfer bancar – inainte de livrarea comenzii: 

  Dupa inregistrarea comenzii vei fi contactat de catre un reprezentant REPER si vei primi pe e-mail factura proforma ce contine toate datele necesare platii. Procesarea si expedierea comenzii se va face doar dupa confirmarea de plata si confirmarea incasarii pe extrasul bancar. Pentru grabirea proceselor, te rugam sa ne trimiti confirmarea platii pe e-mail: vanzari@reperautotrans.ro 

  2. Plata la termen prin transfer bancar cu OP – ulterior livrarii comenzii:

  Aceasta modalitate se aplica doar in cazuri exceptionale, institutiilor de stat ce achizitioneaza prin intermediul platformei SEAP / SICAP sau clientilor fideli, doar in baza contractului si in termenii si conditiile agreate in prealabil in contractul dintre parti.

  3. Plata ramburs in numerar – la livrare / primirea comenzii:

  Plata ramburs se efectueaza integral la primirea comenzii; aceasta metoda de plata se aplica doar comenzilor expediate si livrate prin firma de curierat.

  In cazul livrarii prin firma de curierat, plata o vei face direct la curierul care efectueaza livrarea, iar acesta va intocmi chitanta fiscala pe sumele incasate in numele nostru; chitanta o veti primi de la firma de curierat.

  Aceasta modalitate de plata nu se aplica livrarilor de comenzi mari, efectuate prin firme de transport marfa.

  4. Plata on-line cu cardul de debit / credit (emis pe persoana fizica sau juridica) - in deplina siguranta prin NETOPIA Payments – la efectuarea / finalizarea comenzii:

  Plata on-line se poate efectua atat cu cardul personal, cat si cu cardul firmei, cu card de debit sau de credit.

  Deoarece fiecare comanda in parte trebuie verificata si confirmata de catre un reprezentant REPER, plata on-line se va face doar prin link de plata. Astfel, la efectuarea / finalizarea comenzii alegeti ca metoda de plata plata cu cardul si imediat ce primiti de la noi factura proforma si link-ul de plata securizat generat de platforma Netopia, puteti efectua in siguranta plata cu cardul. In pagina de plata securizata veti introduce datele cardului ((numarul cardului si data expirarii de pe fata cardului, codul CVV2/CVC2 – cel de 3 cifre de pe verso-ul cardului si parola 3D Secure).

  Produsele vor fi expediate doar dupa ce primim confirmarea platii de la procesatorul de plati, in termenul de expediere comunicat la momentul confirmarii comenzii.

  Plata on-line cu cardul este sigura, confidentiala si securizata, deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate nici de catre noi, nici de catre procesatorul de plati, ele fiind securizate si criptate.In momentul platii, NETOPIA Payments trimite informațiile securizat si fara a le stoca pe serverele proprii catre banca procesatoare, ce le redirectionează catre banca emitenta a cardului tau.

  Conditii si detalii legate de plata:

  a) Ne rezervam dreptul de a solicita plata partiala sau integrala in avans, atat pentru contravaloarea marfii, cat si a costului de transport (in cazuri ca de exemplu, dar fara a ne limita la: comenzi ce contin un numar mare de bucati din acelasi tip de produs, comenzi agabaritice, foarte grele sau volumetrice, comenzi de produse personalizate (ca de exemplu suport numar inmatriculare personalizat, echipamente de protectie inscriptionate etc.), produse de origine O.E. sau care se aduc / produc la comanda, produse nereturnabile, produse / comenzi anuntate / comunicate ca fiind comanda speciala, comenzi de valori mari sau care au kilometri suplimentari etc.).

  b) Avand in vedere situatia sanitara actuala, ne rezervam dreptul de a solicita plata on-line, cu cardul sau prin transfer bancar, pentru orice comanda, indiferent de modalitatea de plata aleasa initial de catre client; in cazul schimbarii modalitatii de plata, acest lucru se va comunica clientului.

  c) Pentru orice comanda, oricat de mica sau de mare, indiferent daca comanda este pe persoana fizica sau juridica, se emite factura fiscala in conformitate cu Codul Fiscal in vigoare si cu datele de facturare comunicate de catre client, factura regasindu-se in mod normal in colet sau in spatele notei de transport in plicul de AWB lipit pe colet sau transmisa pe e-mail.

  d) Modalitatea de plata la livrare, cu ramburs in numerar nu se aplica si nu este valabila in cazul comenzilor mari sau agabaritice, efectuate prin firme de transport marfa, caz in care livrarea se efectueaza doar dupa plata in avans si confirmarea platii (atat a contravalorii marfii, cat si a costului de transport comunicat si agreat in prealabil).

  d) In cazul expedierii comenzii prin firma de curierat, AWB-ul tine loc de proces-verbal de predare primire a bunurilor. In cazul expedierii prin firma de transport marfa, CMR-ul tine loc de proces-verbal de predare primire a bunurilor.

  e) Deoarece in mod normal, la comenzile expediate prin firma de curierat nu facturam si nu incasam noi contravaloarea costului de transport, aceasta facturandu-se (conform tarifelor speciale negociate pe contractul nostru, mai mici decat cele generale, de lista, ale firmei respective de curierat) si incasandu-se direct de catre firma de curierat, chitanta pentru costul de transport se va emite separat de cea pentru incasarea comenzii, de catre firma de curierat.

      In cazuri exceptionale, cand se va factura de catre noi contravaloarea costului de transport (lucru, solicitat si comunicat de catre noi clientului la momentul confirmarii comenzii sau solicitat si comunicat de catre client la efectuarea comenzii), costul de transport va aparea distinct pe factura si va fi incasat laolalta cu costul produselor, prin metoda de plata comunicata/ solicitata / agreata.

     In cazurile rare cand clientul doreste costul de transport inclus in pretul produselor, acesta se comunica clientului la momentul confirmarii comenzii, se imparte pe produse si se include in pretul acestora, plata intregii valori a facturii efectuandu-se prin metoda de plata comunicata/ solicitata / agreata.

  f) Platile se efectueaza in RON (moneda nationala). In cazul clientilor persoane fizice sau juridice din afara tarii, din state membre ale Uniunii Europene, factura si plata vor fi in EUR (moneda europeana), conform Codului Fisal si a legilor si normativelor in vigoare de la momentul facturarii si platii.

  g) Conturile bancare ale REPER V TRANS S.R.L., pentru plati bancare (OP sau card), sunt:

  - RO98 INGB 0000 9999 0912 8011 – deschis la ING BANK N.V. AMSTERDAM Sucursala Bucuresti – pentru plati in RON, clienti persoane juridice sau fizice cu sediul in / rezidente in Romania

  - RO64 TREZ 7035 069X XX01 7548 – deschis la Trezorerie Sector 3 – pentru plati in RON, clienti institutii de stat

  - RO13 INGB 0000 9999 1018 6065 – deschis la la ING BANK N.V. AMSTERDAM Sucursala Bucuresti – pentru plati in EUR, clienti persoane juridice sau fizice cu sediul in / rezidente in Uniunea Europeana

   

  Textul de mai sus privind modalitatile, conditiile si detaliile legate de plata apartine in totalitate societatii REPER V TRANS SR.L.,acesta fiind unicul care are drepturi de autor asupra lui si detine proprietatea intelectuala a textului. Textul intra sub incidenta legii privind drepturile de proprietate intelectuala si nu poate fi copiat, utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, modificat si refolosit de catre nimeni, in niciun caz nu este permisa copierea si folosirea acestuia in scop comercial de niciun fel. Textul de mai sus este folosit in scop comercial doar de catre REPER V TRANS S.R.L., pentru comunicarea catre sau cu clientii sai, pentru instiintarea acestora din urma in privinta termenilor, conditiilor, modalitatilor si detaliilor legate de plata.