• Baraj / Sarpe / Cordon absorbant universal, ADR, 8 x 120 cm

  • Cod produs: RPR 3838
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 35,00 Lei


  • 10 sau mai multe 27,00 Lei


  Baraj / Sarpe / Cordon absorbant universal, ADR, 8 x 120 cm

  Cordon absorbant universal pentru materiale fluide periculoase, produse petroliere sau chimice.

  Acest material absorbant face parte din trusele ADR si este folosit pentru a opri si delimita scurgerile materialelor, lichidelor periculoase provenite in urma diverselor accidente sau varsari accidentale.

  Cordonul absorbant este realizat dintr-o membrana robusta perforata umpluta cu fulgi din polipropilena, avand astfel o mare capacitate de absorbtie si rezistenta mecanica in utilizare. Aceste cordoane / baraje absorbante universale se folosesc doar pe sol/pardoseli. NU se folosesc pe luciul apei.

  Utilizare: pentru interventie in cazul scurgerilor de produse petroliere sau chimice pe sol, pentru absorbtia si delimitarea perimetrului contaminat. Se recomanda utilizarea acestor cordoane / baraje absorbante universale impreuna cu alte tipuri de materiale absorbante. Aceste cordoane absorbante universale pot fi folosite si pentru imprejmuirea utilajelor, recipientelor, a spatiilor de depozitare ce prezinta risc in aparitia scurgerilor, pentru limitarea perimetrului afectat de eventuala poluare si ca interventie in cazul poluarii sistemelor de canalizare.

  Dimensiune:

  Diametru: 8 cm (80 mm)

  Lungime: 120 cm (1,20 m)

  Capacitate de absorbtie [L/cordon] : 4 L

  Greutate: 0.4 kg

  Culoare Gri

  Caracteristici
  Capacitate de absortie [L]4
  CuloareGri
  Diametru [cm]8
  Greutate (kg)0.4
  Lungime [cm]120
  MaterialPolipropilena
  Tip ProdusBaraj / Sarpe / Cordon absorbant universal, ADR, 8 x 120 cm, pentru materiale fluide periculoase, uleiuri, produse petroliere si chimice, la sol

  Spune-ţi opinia

  Produse asemănătoare

  Etichete: ADR Truse ADR, Accesorii ADR, Accesorii Consumabile, Absorbant, Absorbant Lichide, Absorbant ADR, Material Absorbant, ADR, Sarpe absorbant, Cordon absorbant, Baraj absorbant, Bariera absorbanta, Absorbant uleiuri, Absorbant produse petroliere, Absorbant produse chimice, Fluide periculoase, Materiale periculoase, Lichide periculoase, 80x1200mm, 80x1200 mm, 8x120cm, 8x120 cm, 8cm, 120cm, 70mm, 1200mm, 1.2m, RPR3838, 3838,