Masca de protectia muncii, masca de protectie faciala lavabila si reutilizabila, 2 straturi, Set 5 bucati

Masca de protectia muncii, nesterila, masca de protectie pentru fata, masca de protectie respiratorie, cu multiple utilizari, produsa in U.E., din bumbac 100%, in doua straturi, foarte confortabila, prinzandu-se usor dupa urechi cu cele doua elastice laterale. Se poate spala si reutiliza. Se recomanda utilizarea mastii pentru maxim 8 ore in continuu, dupa care se introduce in apa fiarta (100 grade Celsius), se scoate si se usuca.

Intretinere si utilizare: Se poate utiliza (folosi) de mai multe ori si se spala manual sau la masina de spalat automata (in sac de spalare) in apa la temperatura de 65 grade Celsius (maxim 90 grade Celsius). Intre doua utilizari de maxim 8 ore fiecare, trebuie introdusa (clatita) in apa fiarta (100 grade Celsius) si uscata, inainte de urmatoarea utilizare.

Material: bumbac 100% 

Culoare: alba

Mod de ambalare: 5 bucati / set

Pretul este per set de 5 bucati de masti faciale, refolosibile si lavabile.

Conformitate: CE , EN 149:2001 + A1:2009 COMFORM DIRECTIVELOR EUROPENE

Utilizare si aplicare: Inainte de prima utilizare se recomandă clatirea in apa fiarta si uscarea mastii. Aplicati masca pe fata. Prindeti cele doua elastice (cauciucuri) laterale dupa urechi, astfel incat masca de protectie sa se potrivească perfect pe fata. Potriviti lamelele de nas, astfel incat sa preia conturul nasului si asigurati-va ca elementele pentru barbie sa ofere etanseitate pentru partea inferioara a fetei. Verificati cu ambele maini potrivirea perfecta a mastii pe fata.

Caracteristici
Cantitate Set de 5 bucati. Pretul este pentru un set.
Culoare Alba
Material Bumbac 100%
Model Lavabila si refolosibila, reutilizabila
Tip Produs Masca de protectia muncii, masca de protectie pentru fata, masca de protectie respiratorie, nesterila, masca faciala, masca de gura, cu multiple utilizari, lavabila si refolosibila, produsa in U.E., din bumbac 100%, in doua straturi, foarte confortabila. Face mask. Se poate spala si folosi de mai multe ori.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Masca de protectia muncii, masca de protectie faciala lavabila si reutilizabila, 2 straturi, Set 5 bucati

  • Cod produs: RPR 3610
  • Disponibilitate: Comandă Specială
  • 174,98 Lei
  • 150,00 Lei (TVA Inclus)


Produse asemănătoare

Etichete: Masca, Masti, Protectia muncii, Echipament de protectia muncii, Masca anti-praf, Masca faciala, Masca de fata, Masca respiratorie, Masca de protectie pentru fata, Masca de protectie respiratorie, Nesteril, Masca fata, Masca de gura, Masca reutilizabila, Masca refolosibila, Masca lavabila, Alba, Set 5 bucati, Set masti, Set masti faciale, Face Mask, RPR 3610, RPR3610, 3610,

Reper Auto Trans © 2020